недеља, 14. мај 2017.

Humani Bazar u Novom Pazaru

Humani bazar je projekat Studentskog parlamenta Državnog univerziteta u Novom Pazaru, zamišljen kao jedna divna kreativna radionica u saradnji sa Centrom za pomoć MNRO (mentalno nedovoljno razvijenih osoba), gde studenti Državnog univerziteta i mladi aktivisti zajedno za korisnicima Centra izrađuju zanimljive rukotvorine, doprinoseći razvoju njihove kreativnosti, motorne sposobnosti, samostalnosti, druženju i inkluziji.


Do sada su radionice trajale po dve nedelje i nakon toga bi se upriličila izložba napravljenih rukotvorina uz slobodnu prodaju svih predmeta, dok se za 20 najboljih predmeta organizovala aukcija na kojoj su mogli učestvovati svi.


Učešće u Humanom Bazaru garantuje jedno divno iskustvo, puno novih prijateljstava i utisaka, a obzirom da je cela akcija humanitarnog karaktera, neminovno je da će se svako osećati lepše kad pomaže onima koji samo žele „da žive sa nama, a ne pored nas“.
Vidimo se i ove godine!

Jedan deo grupe studenata DUNP-a sa prošlogodišnje radionice


Deo atmosfere sa prošlogodišnje izložbe Humanog Bazara
Studenti i organizatori 

Više informacija o samom projektu možete saznati na zvaničnoj stranici projekta www.fb.com/humanibazar.




Нема коментара:

Постави коментар

Drugi mozak - ABDOMEN

 Abdomen ili trbuh je  svemir u središtu tijela.  Upravo tim dijelom, dugo smatranim prozaičnom nakupinom iznutrica, upravlja “drugi mozak”....